• 3,49 €

Publisher Description

‘s Avonds gingen ze wel eens naar Le vieux Nice en zo, maar voor de rest brachten ze hun vakantie hoofdzakelijk door op het domein van Château Sainte-Anne. Vorig jaar was Juliette niet eens één keer op het strand geweest. Ze hield niet van keienstranden. John ook niet, maar hij ging af en toe een koffietje drinken in de strandbar Beau Rivage.
John bestudeerde zijn vrouwtje die een tas om haar schouder sloeg. Hij gniffelde toen hij zag wat ze vervolgens nog allemaal meenam wat niet in de tas kon. Een grote badhanddoek, het boek Vele Hemels boven de Zevende, twee tijdschriften waaronder één voor interieur en een roddelblad en tenslotte een paar schoenen met hoge hakken dat ze gisteren had aangekocht op de Cours Saleya.
Ze bereikte heelhuids het eerste platform, maar nu moest ze nog een trap nemen, want het zwembad lag nog hoger. Terwijl ze de andere trap op liep voelde ze hoe de handdoek aan het schuiven ging en ze klemde hem tussen haar kin en schouder, er zorg voor dragend dat de schoenen en de boeken waterpas bleven liggen.
Haar slippers en de traptreden waren de enige dingen die ze momenteel kon zien en dat leek op het eerste zicht het belangrijkste maar ze had er geen rekening mee gehouden dat er tegenliggers op de baan waren. Ze liep bijna met haar hoofd op het bobbelige gedeelte van een boxershort.
‘AU,’ riep ze terwijl zij het was die de man op de trap in het kruis ramde.
Haar voorhoofd was terecht gekomen in de ballen van een manspersoon dat zich bovenaan de trap bevond.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2018
February 8
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
33
Pages
PUBLISHER
Charlie Hedo
SIZE
117.3
KB

More Books by Charlie Hedo

Other Books in This Series