Een Villa op Sicilië: Olijfolie en Moord (Een Katten en Honden-Cozy Mystery – Boek 1‪)‬

    • 3.5 • 2 Ratings
    • 2,99 €
    • 2,99 €

Publisher Description

"Heel vermakelijk. Een aanrader voor de permanente bibliotheek van elke lezer die een goed geschreven mysterie met wendingen en een intelligent plot kan waarderen. Je komt zeker niet bedrogen uit. Uitstekende manier om een guur weekend door te brengen!"

--Books and Movie Reviews (over Moord in het Landhuis)


EEN VILLA OP SICILIË: OLIJFOLIE EN MOORD is de debuutroman in een charmante nieuwe, cozy mysteryserie van bestsellerauteur Fiona Grace, auteur van Moord in het Landhuis, een #1 bestseller met meer dan 100 vijfsterrenrecensies (en een gratis download) !


Audrey Smart, 34, is een briljante dierenarts, maar heeft genoeg van haar veeleisende klanten die denken dat ze meer weten dan zij en niks om hun dieren geven. Opgebrand door de eindeloze uren, vraagt ze zich af of het tijd is voor een nieuwe richting. En wanneer haar 15-jarige reünie  van de middelbare school (en haar hoop dat een oude vlam weer oplaait) op een ramp uitloopt, weet Audrey dat het tijd is om het anders te gaan doen.


Als Audrey een advertentie ziet voor een huis voor $1 op Sicilië, raakt ze gefascineerd. Het enige probleem is dat het huis gerenoveerd moet worden, iets waar ze weinig van af weet. Ze vraagt zich af of het echt kan zijn - en of ze echt gek genoeg is om ervoor te gaan. 


Kan Audrey een leven en carrière opbouwen- en het huis van haar dromen - in een prachtig Siciliaans dorp? En er misschien zelfs de liefde vinden?


Of zal een onverwachte dood - eentje die zij alleen kan oplossen - een einde maken aan al haar plannen?


Zijn sommige dromen te mooi om waar te zijn?


Een hilarische cozy vol mysterie, intriges, verbouwing, dieren, eten, wijn - en natuurlijk de liefde - EEN VILLA OP SICILIË verovert je hart en houdt je tot de laatste pagina vastgekluisterd.


“Het boek met een hart waarin het hele verhaal naadloos aan elkaar sloot zonder opoffering van intriges of persoonlijkheid. Ik was gek op de personages - zoveel geweldige personages! Ik kan niet wachten om Fiona Grace's volgende boek te lezen!”

--Recensent op Amazon (over Moord in het Landhuis)


“Wauw, dit boek begint spannend en blijft spannend! Ik kon het niet wegleggen! Een aanrader voor wie houdt van een groot mysterie met wendingen, romantiek en een verloren gewaand familielid! Ik ben nu het volgende boek al aan het lezen!”

--Recensent op Amazon (over Moord in het Landhuis)


“Dit boek houdt behoorlijk tempo. Het heeft de juiste mix van personages, omgeving en emoties. Het was moeilijk om het weg te leggen en ik hoop het volgende boek in de serie te lezen.”

--Recensent op Amazon (over Moord in het Landhuis)


Boeken #2 en #3 in de serie - VIJGEN EN EEN KADAVER en VINO EN DE DOOD - zijn nu ook beschikbaar!

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2021
22 November
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
250
Pages
PUBLISHER
Fiona Grace
SIZE
4.5
MB

More Books by Fiona Grace

2021
2020
2020
2020
2020
2020

Customers Also Bought

2021
2019
2020
2021
2021
2020