Publisher Description

“Een meesterwerk van thriller en mysterie! De auteur heeft fantastisch werk gedaan bij het ontwikkelen van personages met een psychologische kant die zo goed beschreven is dat we voelen wat ze denken, hun angsten ervaren en meejuichen met hun succes. Het plot is zeer pakkend en gedurende het hele boek vermakelijk. De wendingen van het verhaal houden je wakker van de eerste tot de laatste pagina.”

--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over Eens Weg)


EENS OPGELOST is een kort verhaal behorend bij de bestselling Riley Paige-mysteriereeks, die begint met de #1 bestseller EENS WEG (Boek #1) – een gratis te downloaden boek met meer dan 1000 5-sterren reviews! 


Veteraan FBI Special Agent Riley Paige, een van de FBI’s meest briljante en gehuldigde agenten, heeft haar leven gewijd aan het opsporen van seriemoordenaars. Lijdend aan PTSS, besteedt ze nu haar tijd aan het onderwijzen van andere FBI-agenten, om ze een kijkje in de geest van seriemoordenaars te geven. Strijdend tegen haar eigen demonen en geteisterd door herinneringen, is ze klaar om het stokje door te geven en met pensioen te gaan.Of niet?De RILEY PAIGE mysterieserie is een meeslepende nieuwe serie – met een geliefd nieuw personage – die je tot laat in de nacht zal laten doorlezen.. 


16 boeken in de Riley Paige serie zijn beschikbaar als ebook, gedrukt en als audioboek.

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2019
30 October
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
250
Pages
PUBLISHER
Blake Pierce
SIZE
576.7
KB

Customer Reviews

anoniem👌 ,

Zeer goed niveau

Smaakt naar meer !!

More Books by Blake Pierce