Fata dinainte‪ ‬

    • 3,99 €
    • 3,99 €

Publisher Description

Traumatizată de o spargere la vechea locuință, Emma își dorește un loc nou în care să trăiască. Dar nici unul dintre apartamentele pe care le vizionează nu este sigur sau la un preț accesibil.
Până la One Folgate Street. Casa e o capodoperă arhitecturală: design minimalist din piatră de culoare deschisă, sticlă și tavane înalte. Dar există anumite reguli. Arhitectul enigmatic care a proiectat casa păstrează un control total asupra ei: fără cărți, fără perne aruncate, fără fotografii sau obiecte personale
de orice fel. Spațiul e destinat să-l transforme pe cel care-l ocupă – și asta se și întâmplă.
După o tragedie personală, Jane simtenevoia unui nou început. Atunci când găsește One Folgate Street, ea este atrasă instantaneu de casă – și de creatorul ei rezervat, dar seducător. Curând după ce se mută, Jane află despre moartea prematură a chiriașei anterioare, o femeie care îi seamănă, ca vârstă și ca înfățișare. În timp ce încearcă să separe adevărul de minciună, Jane urmează fără să știe aceleași tipare, face aceleași alegeri, întâlnește aceleași persoane și trece prin aceeași teroare ca fata dinainte.
Fascinant! Un roman pe care nu îl poți lăsa din mână, așa cum nu am mai citit de mult în ultimii ani. Plin de răsturnări de situație și cu un final care nu trebuie ratat!
Lisa Gardner
Suspans psihologic de cea mai bună calitate…un thriller foarte ingenios.
The Bookseller
Un roman scris cu multă măiestrie... vă va uimi cu siguranță.
Booklist

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2019
10 November
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
448
Pages
PUBLISHER
Litera Media Group
SIZE
2.3
MB

More Books by J.P. Delaney

2017
2017
2019
2018
2018
2020

Customers Also Bought

2021
2019