• 18,99 €

Publisher Description

”De får aldrig veta vart deras hår tar vägen, vilken otrolig resa det gör, vilken odyssé. Ändå har resan bara börjat. En dag kommer en kvinna någonstans i världen att bära detta hår som kvinnorna i ateljén reder ut, tvättar och bearbetar. Hon kommer inte att ha en aning om vilken kamp som har förts för att få håret dit.”

Smita, Giulia och Sarah. Tre kvinnor, tre liv, tre kontinenter.

Indien. Smita är dalit och drömmer om ett annat liv. Om att hennes dotter ska få gå i skolan och kunna lämna fattigdom och förödmjukelser bakom sig.

Italien. Giulia arbetar i familjens ateljé i Palermo där man har tillverkat peruker av äkta hår i generationer. När hennes far råkar ut för en allvarlig olycka upptäcker hon att familjeföretaget
står på ruinens brant.

Kanada. Sarah är en hårt arbetande advokat och ensamstående trebarnsmamma. I samma veva som hon ska ta nästa steg i karriären får hon veta att hon är svårt sjuk.

Smita, Giulia och Sarah är olika på många sätt, men en sak har de gemensamt: en urstark kämpaglöd. "Flätan" är en fängslande berättelse om tre kvinnoöden som binds samman genom hopp, livsglädje och solidaritet.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2017
October 17
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
180
Pages
PUBLISHER
Sekwa förlag
SIZE
1.1
MB

More Books by Laetitia Colombani