Ga de weg u moeten gaan

Publisher Description

God zegt dat als we een kind opleiden in de manier waarop het zou moeten gaan, zelfs als ze oud zijn, ze er niet van zullen afwijken.

Train een kind zoals het zou moeten gaan; zelfs als hij oud is, zal hij er niet van afwijken (Spreuken 22: 6)

Velen van ons met kinderen zochten de zegen van die belofte en voedden kinderen op zoals we dachten dat ze zouden moeten gaan. Meestal was dat om de dingen te doen waarvan we dachten dat ze goed voor ons hadden gewerkt en om te voorkomen dat we de dingen deden waarvan we dachten dat ze problemen hadden veroorzaakt voor ons of degenen om ons heen. En sommige van onze kinderen groeiden op en bleven op het pad waarvoor we ze hadden opgeleid: ze deden de dingen waarvan we dachten dat ze goed waren en vermeden de dingen waarvan we dachten dat ze slecht waren.

Hoevelen van ons dachten echter God te zoeken en onze kinderen te leren te gaan zoals hij zegt dat ze zouden moeten gaan? Om zichzelf dagelijks aan God te onderwerpen en hem te vragen hen te laten zien wat ze moeten doen en hoe ze het moeten doen, wat ze moeten zijn en hoe ze moeten worden, om hun stappen te leiden en te ordenen?

Ga de weg u moeten gaan is geschreven voor ouders die hun kinderen willen trainen op de manier die God zegt dat ze moeten gaan. Het is geschreven voor degenen die anderen kunnen adviseren over de weg die ze moeten gaan. Ten slotte is het geschreven voor iedereen die probeert te gaan zoals hij of zij zou moeten gaan en de persoon te zijn die ze zouden moeten zijn.

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2020
9 April
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
22
Pages
PUBLISHER
Alton Danks
SIZE
75.6
KB

More Books by Al Danks

2020
2020
2020
2020
2021
2020

Other Books in This Series

2021
2021
2022
2022
2020
2020