• 6,99 €

Publisher Description

Deze spannende roman van R. Fox speelt in roze Amsterdam. Vera, altijd klaar voor een snelle wip, vlecht kunstig een sadistisch vangnet. Het bezorgt haar een echtgenoot en tweeverdiener. Zij omringt zich met vriendinnen, die niet alleen voor het geld het oudste beroep hebben gekozen.
Udo was verslaafd aan strenge behandelingen door dominerende dames. Toch went hij niet zo maar aan de genadeloze liefde van zijn vrouw en haar groep. Vera gelooft stellig in de effectiviteit van ouderwetse dressuur met de zweep. Vooral omdat het haar zo lekker opwindt. Zij bewijst haar gelijk.
Het palet in de club is rijk geschakeerd. Er is een mollige huishoudster, die het met taart zegt. Maar er is ook José, die slaven tot bloedens toe ranselt om zelf klaar te komen.
Vriendschap, liefde en onderling vertrouwen botsen met andere, rauwe, maffiose, vormen van prostitutie. Ín dit wereldje grijpt de misdaad vaak zijn kans. Vera's gilde komt daar 'vrij en onverveerd' tegen in het geweer. Hun aanpak is menslievend, misdadig en effectief. Hij spaart politie en justitie veel werk.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2016
24 September
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
497
Pages
PUBLISHER
R. Fox
SIZE
461.9
KB

More Books by R. Fox

2016
2016
2016
2016
2016
2016