• 7,99 €

Publisher Description

Op het terrein van de Farm, het ultrageheime trainingscomplex van de CIA, wordt het lichaam gevonden van Monk Turing. Turing was werkzaam in het nabijgelegen Babbage Town, een mysterieus complex waar wetenschappers aan de meest geavanceerde microprocessor ter wereld werken.
Hoewel de politie vermoedt dat het om zelfmoord gaat, zijn er toch ook twijfels. Sean King en Michelle Maxwell - voormalige agenten van de Secret Service - worden door de eigenaren van Babbage Town ingehuurd om de zaak te onderzoeken. Algauw komen ze erachter dat 's nachts in het diepste geheim vliegtuigen landen op de Farm. En dat de bewoners van Babbage Town zich misschien met meer bezighouden dan alleen hun wetenschappelijke werk.

De sleutel tot alle raadsels lijkt te liggen bij een tienjarig meisje dat hoogbegaafd is. Maar wie weet haar zover te krijgen dat zij de geheimen van Babbage Town en de Farm onthult?


'Het duo King en Maxwell trad al eerder op in thrillers van de Amerikaanse auteur (1960). Goed geschreven, met vaart en spannend.' - Redactie (NBD|Biblion recensie)

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2009
28 October
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
422
Pages
PUBLISHER
A.W. Bruna Uitgevers
SIZE
2.6
MB

Customer Reviews

Eva de Wit ,

Geniaal geheim. David Baldacci

Spannend boek, met veel vaart geschreven. Meer dan eens wordt de lezer op het verkeerde been gezet, met een onverwachte plot. Zeker een aanrader.

Fan van het eerste uur.

FrederikSte ,

Geniaal geheim ; een geniaal boek

Een spannend boek dat je zeker gelezen moet hebben! Prachtig verhaal en zeer sterk opgebouwd. De verschillende verhaallijnen maken het een leuk en vlot lezend boek. Het einde slaat ook in als een bom, dat verwacht je helemaal niet. Een echte aanrader!

More Books by David Baldacci

2015
2014
2013
2013
2017
2012

Other Books in This Series

2009
2011
2013
2009
2009