• 9,99 €

Publisher Description

‘Snel, geraffineerd en boordevol verrassingen… Er gaat niets boven de Pendergast-thrillers.’ The Washington Post


FBI-agent Aloysius Pendergast treft zijn bloedeigen zoon dood aan voor zijn deur. Alles wijst op een perfecte moord. De enige aanwijzing is een stukje turkoois in de maag van het slachtoffer. Het steentje leidt Pendergast naar een verlaten mijn en een uitgestorven resort aan de Californische kust.

Het voert hem tevens op een ontdekkingsreis diep door de sinistere geschiedenis van zijn eigen familie. Pendergast wordt slachtoffer van een onbekende kwade genius, die zint op wraak vanwege een gebeurtenis uit het verleden. Hij wordt het doelwit van een gruwelijk slim complot dat uiteindelijk maar op één manier kan eindigen: met zijn dood.Over Wit vuur:
‘Spannend… met als extra bonus: Het avontuur van Aspern Hall – het verloren gewaande verhaal van Sir Arthur Conan Doyle.’ **** VN Detective en Thrillergids


‘De thrillers van Preston & Child steken met kop en schouders uit boven die van hun concurrenten.’ Publishers Weekly


Douglas Preston & Lincoln Child zijn de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers en de thrillers over Gideon Crew. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden.

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2015
May 12
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
368
Pages
PUBLISHER
Luitingh Sijthoff
SIZE
2
MB

More Books by Preston & Child

Other Books in This Series