• 14,99 €

Description de l’éditeur

Magisch vervolg op Het geheim van Askir


Het Bloedende Land is het derde deel in de Godenoorlogen-reeks van de Duitse fantasy-ster Richard Schwartz en het langverwachte vervolg op de boeken van Het Geheim van Askir, waarmee de auteur in korte tijd tienduizenden fantasy-fans in heel Europa aan zich wist te binden. De avonturen van Leandra en Havald gaan hier verder.

Nadat Leandra van Borons de Witte Vlam heeft weten te redden en de Kroon van Illian weer heeft herwonnen, staat de teruggekeerde held Havald voor de volgende uitdaging.
Al jarenlang houdt de Oostmark in bloedige veldslagen de stammen van de steppe op afstand, maar nu verzamelen de stammen zich onder de banier van de necromantenkeizer en lijken ze het oude rijk te overspoelen. Met een handvol trouwe volgelingen wil Havald het onmogelijke proberen: de stammen verenigen en daarmee de invloed van de dode god verwoesten...

‘Een van de pakkendste fantasy avonturen-series die er is!’ phantastik-couch.d

GENRE
SF et fantasy
SORTIE
2017
25 janvier
LANGUE
NL
Néerlandais
LONGUEUR
530
Pages
ÉDITEUR
Luitingh Sijthoff Fantasy
TAILLE
2.3
Mo

Avis d’utilisateurs

Slechte inlichtingen! ,

Volgende graag

Ik wacht nu al bijna 2 jaar op het volgende boek dat vertaald wordt! De vorige gingen bijna half jaarlijks! Waarom duurt dit zo lang? Het zijn de beste boeken die ik ooit heb gelezen! Kan niet wachten op de vervolgen!

Plus de livres par Richard Schwartz

Autres livres de cette série