Het Goede Nieuws

Publisher Description

Jezus zei tegen zijn leerlingen dat ze de Blijde Boodschap moesten verkondigen. Paulus zei dat het Goede Nieuws is hoe God mensen redt.

Wat is de Blijde Boodschap? Is ons begrip van de Blijde Boodschap nauwkeurig en volledig genoeg om redding te brengen voor onszelf en anderen?

Het Goede Nieuws begint wanneer Zacharia profeteert dat de beloofde zegen en het beloofde koninkrijk zijn gekomen. Zacharia's zoon, Johannes de Doper, zet deze boodschap voort.

Jezus vult de Blijde Boodschap aan. Hij onderwijst de Blijde Boodschap van het Woord en kondigt aan dat hij de beloofde goede herder is. Tegen het einde van zijn tijdelijke bediening onthult Jezus de komst van het beloofde nieuwe verbond en de uitstorting van de Geest.

Het Goede Nieuws is de boodschap dat God ons heeft verlost, ons heeft bevrijd uit de macht van onze vijanden, en ons een manier heeft gegeven om hem zonder angst te dienen in heiligheid en gerechtigheid. Het vertelt ons hoe God dit heeft gedaan en hoe wij ons leven moeten afstemmen op Gods bevrijding en zijn voorziening voor heiligheid en gerechtigheid.

Gods Goede Nieuws verkondigt bevrijding in het huidige tijdperk, van vernietiging wanneer God de goddelozen van de aarde veegt, en van eeuwige straf in het toekomstige tijdperk.

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2022
28 November
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
64
Pages
PUBLISHER
Alton Danks
SIZE
122.1
KB

More Books by Al Danks

2020
2020
2020
2020
2021
2020

Other Books in This Series

2020
2020
2020
2020
2020
2020