Publisher Description

Coaching is een van die diensten, die mensen toelaat snel een enorme sprong voorwaarts te maken.  Indien goed aangepakt, zijn de resultaten vaak spectaculair en maken ze een dramatisch verschil in het leven en de carrière van hen die het geluk hebben een goede coach te vinden.

Hier kan u uw persoonlijke coach in boekvorm vinden.  Hope gaat u om met uw tijd?  Hoe coacht u mensen? Hoe kan u mensen motiveren en inspireren?  Hoe bekomt u medewerking van anderen?  Hoe gaat u om met cijfers en rapporteringen?

Het zijn allemaal vragen die aan bod komen in dit boek van top coach Peter Stinckens.

In tien hoofdstukken kan u ontdekken hoe u uw aanpak en werkwijze kan verbeteren en hoe u anderen kan motiveren samen met u te werken aan een gemeenschappelijk doel.

Het maakt niet uit of u een CEO bent, een ondernemer, een manager, een dokter, advocaat, zelfstandige, arbeider of student.  De technieken die u hier aanreikt worden zijn voor u allen van toepassingen en zullen u allemaal helpen om uw resultaten gestaag te verbeteren.

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2012
July 12
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
88
Pages
PUBLISHER
Peter Stinckens
SIZE
210.8
KB

Customer Reviews

Aeverloos ,

Super

Geweldige inzichten, zijn een bijzondere hulp. Een boek om te koesteren! De negen sessies sluiten goed aan bij de noden van de meeste managers die ik ken. Sommigen hiervan zullen voor enkelen onder ons overbodig zijn, maar het merendeel is voor iedereen nuttig. Sommige zaken zal u misschien al eens gehoord hebben, hier kan u lezen hoe u ze echt toepast in de praktijk. Of misschien nog belangrijker, er wordt niet alleen uitgelegd wat u best kan doen, er wordt vooral, en zo ken ik Peter, uitgelegd waarom bepaalde zaken werken en anderen negatieve effecten hebben.
Ondank dat ik zelf de kans heb gehad een tijdje met Peter als Coach te werken, biedt dit een goed en bijkomend inzicht. Wie nog nooit met Peter samenwerkte, hier kan u een klein tipje van de sluier opgelicht zien. Maar voldoende om ook voor u praktische relevantie te hebben!
Zeker een boekje dat u in huis (of op uw tablet) moet hebben. Het is een soort virtuele coach die u regelmatig kan raadplegen.

managementfreak ,

Hier zaten we op te wachten

Bij management lessen uit de praktijk gaven we al aan dat we zaten te wachten op het vervolg. Het kan tellen als vervolg, een inkijk in de echte keuken van de coach, een gratis training voor ons zelf en tips hoe we dit bij anderen kunnen doen. Super. Kan het iedereen warm aanbevelen!

EefvanG ,

Moet u lezen

Na acht maanden met Peter als coach gewerkt te hebben, zijn deze zaken niet nieuw voor mij. Maar zoals ik van hem gewend ben, zijn ze weer op een nieuwe manier verwoord. Ik sta steevast versteld van zijn enorme kennis van onderzoeken en de manier waarop je ze kan toepassen.
In het begin was het vreemd en klonken veel zaken onzinnig. Het vraagt een beetje een sprong, een soort leap of faith. Maar na enkele weken merkte ik hoeveel verschil de vaak kleine en subtiele zaken maken. Het heeft een bijzonder positieve impact op mijn leven en carrière gehad. In dit boekje is een basis versie (beperkt maar toch weeral vol kleine zaken die een immens verschil maken) van zijn aanpak te lezen.
Ik zat hierop te wachten en ik werd niet teleurgesteld. Indien u Peter niet zelf als coach kan inhuren, is dit The next best thing!

More Books by Peter Stinckens