Het huis met de judasboom Het huis met de judasboom

Het huis met de judasboom

    • 9,99 €
    • 9,99 €

Publisher Description

Het huis met de judasboom van Laura McVeigh is een aangrijpende anti-oorlogsroman over een jong meisje op de vlucht voor de taliban. Voor liefhebbers van De vliegeraar en De zoon van de verhalenverteller.

Samar is vijftien jaar. Samar is Afghaans. En Samar is vluchteling. Samen met haar familie is ze op de vlucht voor de taliban die haar thuisland teisteren met radicale ideeën. Nu zitten ze in Rusland in een trein, die heen en weer rijdt. Ze stappen niet uit, want ze weten niet waar ze heen moeten. Samar neemt je mee naar het begin van haar verhaal, waarin zij laat zien wat de taliban voor invloed hadden op Afghanistan. We zien hoe haar familie langzaam verscheurd wordt door verdeeldheid, verdriet, maar vooral door onderdrukking. Hoewel Samar alles wordt ontnomen wat haar lief is, blijft ze hoop houden. Hoop op een betere wereld.

Het huis met de judasboom is een hartverscheurende roman over het verliezen van je huis, land, cultuur en familie. En over het vinden van hoop op de donkerste dagen.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2017
12 June
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
241
Pages
PUBLISHER
Luitingh Sijthoff
SIZE
1.2
MB

More Books by Laura McVeigh

Sous les étoiles silencieuses Sous les étoiles silencieuses
2018
Als die Träume in den Himmel stiegen Als die Träume in den Himmel stiegen
2017
Mallorca 6 Mallorca 6
2023
Maiorca Maiorca
2023
Lenny Lenny
2022
Under de stille stjerner Under de stille stjerner
2017