Het leven van de ander

    • 5.0 • 1 Rating
    • 9,99 €
    • 9,99 €

Publisher Description

Hoe kun je uitkijken naar je toekomst als je weet dat je verleden een leugen is?

Voor de liefhebbers van de populaire tv-serie Switched at Birth op Net 5 en de boeken van Jodi Picoult en Ciara Geraghty.

Als Trudie Kenning na een lang ziekbed sterft aan de erfelijke en nog altijd dodelijke ziekte van Huntington stort het leven van haar achttienjarige dochter Rosie in. Ze verliest niet alleen haar moeder, maar blijft ook achter met kwellende vragen: heeft zij het gen dat de ziekte veroorzaakt ook? Zal haar leven net zo eindigen als dat van haar moeder? Als ze besluit haar DNA te laten testen zodat ze weet waar ze aan toe is, doet Sarah, de beste vriendin van haar moeder en tevens de verloskundige die Rosie achttien jaar eerder geboren heeft zien worden, een bekentenis. Trudie zou niet Rosies echte moeder zijn geweest

Hoe is dit mogelijk? Rouwt ze om een moeder die niet de hare is? Maar als Trudie niet haar moeder was, wie was dat dan wel? Overweldigd door emoties besluit Rosie op zoek te gaan naar haar biologische moeder.

Maar al snel ziet Rosie zich geconfronteerd met een hartverscheurend dilemma moet ze in de leugen blijven leven of een waarheid aan het licht brengen die de levens van iedereen om haar heen op hun kop zal zetten?

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2013
18 April
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
448
Pages
PUBLISHER
Karakter Uitgevers F-VERT
SIZE
2.2
MB

More Books by Katie Dale

2012
2018
2018
2022
2022
2022