• 9,99 €

Publisher Description

Zwoel en zinderend sensueel.

`Rachel Gibson schrijft chicklit zoals wij het willen zien: humor, romantiek, steamy seks en, als toetje, echte liefde. Smullen! Lifestylelog.nlKate Hamilton had het kunnen weten. Nadat ze gedumpt is door haar vriend en over haar toeren is vanwege haar werk, keert ze terug naar Gospel, Idaho, voor wat rust en ontspanning. Maar als haar eerste poging om een lekkere vent te versieren op een complete mislukking uitloopt, vraagt ze zich af wat er nog meer mis kan gaan.

Om te beginnen komt ze erachter dat op vrijdagavond de poëzieavond van de Breiende Moeders in de Bergen de meest enerverende gebeurtenis in Gospel is. Tot ze weer oog in oog komt te staan met Rob Sutter, voormalig ijshockeyspeler, eigenaar van de winkel Sutter Sports én de hunk bij wie ze een blauwtje liep.

Rob heeft het al een tijdje geschoten met de liefde, tot Kate en hij elkaar na sluitingstijd in een uiterst aanlokkelijke situatie treffen in een warenhuis. Als ze daar hun eigen verkleedpartijtje beginnen, zijn ze binnen no time de talk of the town

GENRE
Romance
RELEASED
2014
8 January
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
227
Pages
PUBLISHER
Xander Uitgevers B.V.
SIZE
2.1
MB

More Books by Rachel Gibson