• 6,99 €

Publisher Description

Ryan Holiday laat aan de hand van de klassieke wijsheden van het stoïcisme en andere filosofiesche stromingen zien hoe we standvastig kunnen zijn in een wereld die maar doordraait.

In Het obstakel is de weg en Ego is de vijand maakte bestsellerauteur Ryan Holiday klassieke wijsheid populair voor een nieuwe generatie. In In de stilte ligt het antwoord behandelt hij de tijdloze stoïcijnse en boeddhistische filosofie om te laten zien waarom verstilling zo belangrijk is. Holiday bespreekt allerlei grote denkers, van Confucius tot Seneca, Marcus Aurelius tot Thich Nhat Hanh, John Stuart Mill tot Nietzsche, en geeft voorbeelden van personen die de kracht van verstilling belichaamden, zoals Winston Churchill en Anne Frank.

In de stilte ligt het antwoord biedt een simpele maar inspirerende remedie tegen de stress van het nieuws en social media die nooit stoppen, obstakels, ego’s en competitie. De verstilling die we allemaal zoeken is de weg naar betekenis, tevredenheid en succes in een wereld die nooit stilstaat.

GENRE
Non-Fiction
RELEASED
2020
September 29
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
296
Pages
PUBLISHER
Lev.
SIZE
21
MB

More Books by Ryan Holiday