In sfarsit, iubirea

    • 2,99 €
    • 2,99 €

Publisher Description

SERIA „LUCKY HARBOR“
Amy Michaels se hotărăște să lase trecutul în urmă și să înceapă o viață nouă în Lucky Harbor, unde își găsește un post de chelneriță la singurul restaurant din oraș. Într-o zi, nerăbdătoare să exploreze împrejurimile, pleacă într-o drumeție pe un traseu montan, însă se rătăcește noaptea în munți. Cel care o salvează este chipeșul pădurar Matt Bowers, chiar bărbatul pe care îl admiră în secret de ceva vreme.
Matt Bowers, un fost polițist care a eșuat în viața profesională, dar și în cea personală, se retrage în Lucky Harbor, unde acceptă o slujbă mai simplă, dorind să stea departe de agitația marilor orașe. Aici însă liniștea îi este tulburată de apariția frumoasei Amy, pe care o place din prima clipă în care o vede. După o noapte fierbinte sub cerul înstelat, Matt nu poate nega că între el și Amy există o puternică atracție fizică – și nici că, după multă vreme, își dorește mai mult decât o aventură. Acum depinde de el să o facă pe Amy să aibă încredere și să înțeleagă că, indiferent de trecutul lor, își pot clădi un viitor împreună.
„Poți conta pe Jill Shalvis pentru o poveste amuzantă, fierbinte, pe care o citești pe nerăsuflate!“
Robyn Carr
Jill Shalvis este autoarea multor bestselleruri din topurile New York Times și USA Today, vândute în peste 10 milioane de exemplare. A câștigat de două ori premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

GENRE
Romance
RELEASED
2019
12 February
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
304
Pages
PUBLISHER
Litera Media Group
SIZE
2.5
MB

More Books by Jill Shalvis

2019
2012
2019
2019
2017
2020

Customers Also Bought

2018
2017
2021
2019
2016
2016