Inferno

    • 4.1 • 201 Ratings
    • 9,99 €
    • 9,99 €

Publisher Description

Inferno is het zesde boek van bestsellerauteur Dan Brown en het vierde boek met in de hoofdrol Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek. 

Dan Brown, Inferno


'Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd.' Dan Brown


'Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen. Dan Brown


Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland.

Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.


De strijd tegen deze mysterieuze vijand voert hen langs tijdloze locaties als het Palazzo Vecchio, de Boboli-tuinen en de Duomo, en Langdon en Brooks stuiten op een netwerk van verborgen doorgangen en eeuwenoude geheimen...


In zijn fenomenale bestsellers De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie en Het Verloren Symbool vermengde Dan Brown op meesterlijke wijze geschiedenis, kunst, codes en symbolen met een razend spannend verhaal. Met Inferno bevindt Brown zich op vertrouwd terrein en heeft hij misschien wel zijn gewaagdste boek tot nu toe geschreven.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2013
14 May
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
580
Pages
PUBLISHER
Luitingh Sijthoff
SIZE
2.7
MB

Customer Reviews

Joclahanus ,

Meesterlijk

Meeslepend boek over een van de belangrijkste thema's uit onze tijd in een fantastisch historisch kader! Een echte aanrader!

Sdemey ,

Beklijvend

Een boek dat je niet kan neerleggen met een onderwerp dat nadien in je hoofd blijft nazinderen. Een absolute aanrader!

Caren Meynen ,

Volledige versie

Als je het boek uit je bibliotheek verwijdert en dan opnieuw download krijg je het helemaal.

More Books by Dan Brown

2013
2018
2013
2018
2017
2013

Customers Also Bought

2014
2011
2011
2012
2018
2018

Other Books in This Series

2018
2013
2016
2018