Is het mogelijk om 100 jaar te leven‪?‬

    • 0,99 €
    • 0,99 €

Publisher Description

Advies voor een levensstijl om een meer bevredigend leven te leiden, waarbij je probeert om op natuurlijke wijze langer te leven.


Het overkomen van obstakels voor een langer leven, die eens onmogelijk leken, komt met de dag vaker voor. Wetenschappelijke ontwikkelingen, vooral op het gebied van gezondheid, en betere voeding stellen mensen in staat om hun levensverwachting aanmerkelijk te verhogen.


Maar de redenen die toelaten dat sommige mensen een bestaan van meer dan honderd jaar weten te behalen, blijven grotendeels een mysterie.


Na een jaar onderzoek geeft deze beknopte handleiding, die niet is bedoeld om empirische te zijn of krachtige beloftes te doen, aanbevelingen voor een aantal gewoontes en tips, die zijn verzameld van vooraanstaande wetenschappers en interviews met mensen die de barrière van een eeuw ruim hebben overschreden.


Ik hoop dat jij dit net zo stimulerend vindt om te lezen, als het voor mij was om deze interessante informatie te verzamelen, aangezien ik behoor tot een familie met meerdere gevallen van extreem lange levensduur.

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2015
7 September
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
13
Pages
PUBLISHER
Babelcube Inc.
SIZE
105.3
KB

More Books by Henry Osal

2015
2018
2018
2018
2018
2017