• 3,49 €

Publisher Description

OMVAT 25+ Recepten die uw smaakpapillen zullen laten tintelen met opwinding !! Nu kunt u de best verkochte boeken krijgen Low Carb Recepten die onweerstaanbaar smakelijk zijn en een laag Carb-gewichtsverlies Geheimen voor een gereduceerde prijs.

Bent u op zoek naar een aantal heerlijke low carb-recepten om af te vallen? Dit eenvoudige en gemakkelijke kookboek bevat stapsgewijze koolhydraatbeperkte recepten waarmee je lekker kunt eten en afvallen! U zult indruk maken op uw vrienden en familie met deze smakelijke gerechten.


Uw problemen zijn opgelost ==> GEMAKKELIJKE, STAP VOOR STAP RECEPTEN!

Dit is het ultieme low carb kookboek. Het duurde niet lang voordat iedereen om meer vroeg. Met een mooie variëteit aan low carb-recepten, kunt u iedereen tevreden stellen! (Inclusief recepten voor elke gelegenheid)


Dit boek gaat in op het koolhydraatarme dieet en introduceert verschillende geheimhoudingen voor gewichtsverlies, evenals strategieën en tips voor het succesvol implementeren van het koolhydraatarme dieet in je leven.

Er is een grote kans dat je al een heleboel verschillende dieetplannen en strategieën voor gewichtsverlies hebt geprobeerd die simpelweg niet tot het gewenste gewichtsverlieseffect leidden of je verloor het gewicht om het allemaal terug te krijgen. De kans is groot dat je je uiterste best hebt gedaan, maar de technieken werkten gewoon niet. Als dit het geval is, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit boek geeft je niet alleen de informatie die je moet weten over het koolhydraatarme dieet en de geweldige voordelen ervan, maar biedt ook een paar eenvoudige strategieën en tips om moeiteloos de paar overtollige kilo's kwijt te raken.

U zult blij zijn te weten dat het koolhydraatarme dieet behoorlijk verschilt van andere diëten. Verschillende wetenschappelijke bronnen hebben bewezen dat het koolhydraatarme dieet buitengewoon heilzaam is voor uw gezondheid. Dit is echter niet eens het beste deel. Wat geweldig is aan het koolhydraatarme dieet is dat het weinig tot geen extra werk vereist.

GENRE
Food & Drink
RELEASED
2018
August 22
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
15
Pages
PUBLISHER
Leonard Pierce
SIZE
181.4
KB

More Books by Leonard Pierce