Leer piano spelen - Beginners lesboek

    • 12,99 €
    • 12,99 €

Publisher Description

Leer piano spelen; Piano en keyboard lesboek en naslagwerk op basis van akkoorden en toonladders
Leer piano spelen is een compleet lesboek en naslagwerk voor het leren spelen van piano op basis van akkoorden en toonladders. Het boek neemt de absolute beginner mee in het leren bespelen van de piano. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is het niet nodig om kennis van muziektheorie te hebben of noten te kunnen lezen. In dit piano lesboek wordt gebruik gemaakt van akkoorden die in plaatjes worden afgebeeld om op deze manier makkelijk piano te leren spelen door te kijken en na te spelen. Met een kwartiertje oefenen per dag kan je al na twee tot vier weken je eerste liedje spelen.

Zelfstandig piano leren spelen
In Leer piano spelen komt alles aan bod wat je nodig hebt om geheel zelfstandig liedjes te kunnen spelen op basis van akkoorden. Daarnaast wordt ingegaan op het leren spelen van blues, boogie woogie en andere stijlen én maken we je vertrouwd met het improviseren. 

Naslagwerk
Het boek is tevens een naslagwerk met een overzicht van meer dan 300 akkoorden en de meest gebruikte (blues) toonladders. Daarnaast wordt de logica achter het spelen van piano uitgelegd zodat je leert begrijpen hoe je door middel van trucjes goed kunt leren spelen en improviseren. 

Bestel Leer Piano Spelen nu en ontvang een compleet piano lesboek én naslagwerk inclusief audio voorbeelden (via aparte download) zodat ook jij over een tijdje met recht kunt zeggen; Ik speel piano!

GENRE
Arts & Entertainment
RELEASED
2017
2 June
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
107
Pages
PUBLISHER
Klenco
SIZE
11.9
MB

More Books by E. Kluitenberg

2017
2017
2017
2017
2017
2020

Customers Also Bought