Leven met wijsheid en compassie Leven met wijsheid en compassie

Leven met wijsheid en compassie

De stap van individueel naar universeel geluk

    • 12,99 €
    • 12,99 €

Beschrijving uitgever

'Duurzaam geluk is niet iets dat je kan meten in groot of klein, gerealiseerd of niet. Het pad is grillig en iedere dag anders. Het vraagt steeds opnieuw gevoeligheid en oprechte betrokkenheid met elkaar en de wereld.'

Er is vandaag veel aandacht voor geluk en welzijn, maar toch voelen vele mensen zich eenzaam en ongelukkig. Misschien zijn we iets essentieels vergeten: geluk in verbinding met de ander. We kunnen zoveel meer betekenen voor elkaar en voor de wereld.

David Dewulf nodigt ons uit het eenvoudige leven te waarderen en de ander echt te ontmoeten. Om te zien hoe we vreugde kunnen delen en verdriet kunnen helpen dragen. En om stap voor stap bij te dragen aan een mooiere, duurzame samenleving. Dit met kleine bijdrages die een belangrijk verschil kunnen maken in een wereld met toenemende polarisatie en ecologische en humanitaire crisissen.

Aan de hand van reflecties en eeuwenoude wijsheden uit onder meer Dzogchen en het achtvoudige pad neemt dit boek je mee op een soms confronterende reis naar verwondering, diepe authenticiteit, tevredenheid, goedheid, moed en duurzaam geluk.

GENRE
Gezondheid, lichaam en geest
UITGEGEVEN
2021
16 november
TAAL
NL
Nederlands
LENGTE
288
Pagina's
UITGEVER
Lannoo
GROOTTE
2
MB

Meer boeken van David Dewulf

Mindful gelukkig Mindful gelukkig
2011
Mindfulness in je relatie (E-boek) Mindfulness in je relatie (E-boek)
2011
De weg van zelfcompassie De weg van zelfcompassie
2016
De mindful box De mindful box
2012
Heartful leven, mindful werken Heartful leven, mindful werken
2014
Anders omgaan met angst Anders omgaan met angst
2022