Publisher Description

Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor kerst op een bezoekje aan Graceland, het huis van the King.

Het lot heeft echter andere plannen met haar. Alle vluchten naar Tennessee zitten vol en Abby komt terecht in Montana, in het charmante dorpje Twin Bridges. Al snel belandt ze op de radar van sexy cowboy Jacob, maar Abby heeft eigenlijk haar hart verpand aan Blake, de man die haar bij aankomst in Montana zo goed heeft geholpen. Zijn uitgeleende jas houdt haar warm als ze het moeilijk heeft. Maar zal ze Blake ooit nog terugzien?

Het eerste deel in een nieuwe western romance-serie die zich afspeelt in Twin Bridges. Het verhaal over Abby en Blake is een hartverwarmend kerstverhaal over ware liefde en je leven weer in eigen handen nemen.

GENRE
Romance
RELEASED
2017
29 November
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
111
Pages
PUBLISHER
Dutch Venture Publishing
SIZE
449.4
KB

Customer Reviews

Zannemie ,

Liefde in Twin Bridges

Het verhaal leest vlot en heeft alles wat een goede pocketroman nodig heeft: duidelijke karakters, een niet te complexe verhaallijn en een lang uitgesponnen liefdesverhaal. Spijtig van de vele fouten tegen het gebruik van ‘wat’ en ‘dat’. Een veelgemaakte spreekfout in Nederland, dus begrijpelijk. Maar een goede eindredactie zou zo’n flagrante fouten niet mogen laten staan.

More Books by Debra Eliza Mane & Lizzie van den Ham

2017
2018
2018
2017
2017
2017

Other Books in This Series

2017
2017
2018
2018
2018
2018