• 2,99 €

Publisher Description

Megan Krijgt Te Maken Met Spot

Een Spirituele Gids, Een Geesttijger en Een Erg Angstaanjagende Moeder!

Megan wordt op school een beetje gepest omwille van een probleem dat ze heeft ...

Megan is een dertien jaar oud meisje, dat beseft dat ze psychische krachten bezit die anderen niet hebben. Aanvankelijk probeerde ze er met haar moeder over te praten, maar met rampzalige gevolgen, dus heeft ze geleerd om erover te zwijgen.

Sommige mensen hebben echter hulp aangeboden en één dier toonde een speciale vriendschap, maar zij ‘leefden’ niet in de normale zin van het woord. Zij waren overleden.

Megan heeft drie zulke vrienden: Wacinhinsha, haar spirituele gids, die in zijn laatste leven op aarde Sioux was geweest, haar grootvader langs moeder’s kant, Opa en een enorme Siberische tijger die Grrr heet.

Wacinhinsha heeft een buitengewone kennis over alle spirituele, psychische en paranormale dingen;  haar grootvader is een beginnende ‘dode persoon’ en Grrr kan enkel Tijger spreken, zoals je je kan voorstellen en het meeste daarvan is natuurlijk onverstaanbaar voor mensen.

In deze aflevering krijgt Megan te maken met milde, maar irritante pesterijen op school  omwille van de vergissingen die ze maakt bij het lezen. Haar ouders zijn niet zeker van oorzaak van het probleem, maar het zou dyslexie kunnen zijn.

Megan overwint de pesterijen op haar eigen unieke manier met een beetje amusante hulp van haar vader.

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2020
April 11
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
65
Pages
PUBLISHER
Megan Publishing Services
SIZE
187.9
KB

More Books by Owen Jones