Modern Boeddhisme – Deel 3 Gebeden voor dagelijkse oefening

Het pad van mededogen en wijsheid

Publisher Description

Inleiding en Aanmoediging

 

Dit eBook Modern Boeddhisme – Het pad van mededogen en wijsheid, in drie delen, wordt gratis verspreid op verzoek van de auteur Geshe Kelsang Gyatso. De auteur zegt: “Door de instructies die gegeven worden in dit boek te lezen en te beoefenen, kunnen mensen hun dagelijkse problemen oplossen en de hele tijd een gelukkige geest handhaven.” Opdat deze voordelen de hele wereld kunnen doordringen, wenst Geshe Kelsang dit eBook aan iedereen gratis te geven.

 

We zouden u willen verzoeken om dit kostbare Dharmaboek dat functioneert om levende wezens blijvend van lijden te bevrijden alstublieft te respecteren. Als u het advies in dit boek voortdurend leest en beoefent, zullen uiteindelijk uw problemen die veroorzaakt worden door boosheid, gehechtheid en onwetendheid ophouden te bestaan.

 

Deel 2 – Tantra is een praktische gids tot de ongewone, spirituele paden die ons leiden naar de verworvenheid van volledige verlichting, het uiteindelijke doel van menselijk leven. Door de instructies uit dit deel te lezen en beoefenen, leren we deze diepgaande instructies in onze dagelijks activiteiten te integreren, en op deze manier kunnen we genieten van een buitengewoon zinvol leven.

 

Geniet van dit bijzondere geschenk van Geshe Kelsang Gyatso die het als volgt opdraagt: “Moge iedereen die dit boekt leest diepe geestelijke vrede ervaren en het werkelijke doel van menselijk leven bereiken.”

 

Met vriendelijke groeten,

 

Manuel Rivero-De Martine

Tharpa Publicaties, Directeur Tharpa GB
info@emodernbuddhism.com


Geshe Kelsang Gyatso

 

Geshe Kelsang Gyatso werd op achtjarige leeftijd in Tibet ingewijd als boeddhistische monnik. Hij is een volledig volleerde meditatiemeester en internationaal bekende leraar van het boeddhisme. Hij woont sinds 1977 in het Westen en is de auteur van 21 zeer geprezen boeken die het hele boeddhistische pad naar verlichting onthullen, inclusief Boeddha’s Soetra- en Tantraleringen. Hij heeft ook meer dan 1100 Meditatiecentra en groepen in de hele wereld opgericht.

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2012
23 July
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
122
Pages
PUBLISHER
Tharpa Publicaties
SIZE
594.3
KB

More Books by Geshe Kelsang Gyatso

2012
2012
2011
2011
2011
2011

Customers Also Bought

2012
2011
2020
2012
2013
2012