Moord in het landhuis (een Lacey Doyle Cozy Mystery – Boek 1‪)‬

    • 3.7 • 3 Ratings

Publisher Description

MOORD IN HET LANDHUIS (EEN LACEY DOYLE COZY MYSTERY BOEK 1) is het eerste boek in een aantrekkelijke, nieuwe cozy mystery-serie van Fiona Grace. 


Lacey Doyle, negenendertig jaar en pas gescheiden, is toe aan een ingrijpende verandering. Ze gaat haar baan opzeggen, haar vreselijke baas en New York City verlaten en het snelle leven de rug toekeren. Om haar belofte aan zichzelf uit haar jeugd waar te maken, besluit ze om alles achter zich te laten en een geliefde vakantie uit haar kindertijd in de schilderachtige Engelse kustplaats Wilfordshire opnieuw te beleven.


Wilfordshire is nog precies zoals Lacey het zich herinnert, met zijn tijdloze architectuur, keienstraatjes en met de natuur op een steenworp afstand. Lacey wil niet terug naar huis en ze besluit spontaan om te blijven en haar droom uit haar kindertijd een kans te geven: ze gaat haar eigen antiekwinkel openen.


Lacey voelt eindelijk dat haar leven een stap in de goede richting gaat, totdat een van haar belangrijkste klanten dood gevonden wordt.


Als de nieuwkomer in de stad zijn alle ogen op Lacey gericht en is het aan haar om zelf haar naam te zuiveren.


Een eigen bedrijf runnen, met een buurvrouw als grote vijand, een flirterige banketbakker aan de overkant en een misdaad die moet worden opgelost: is dit nieuwe leven alles wat Lacey dacht dat het zou zijn?


Boek 2 in de serie DOOD EN EEN HOND is binnenkort verkrijgbaar!

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2020
22 January
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
250
Pages
PUBLISHER
Fiona Grace
SIZE
4.5
MB

More Books by Fiona Grace

2021
2021
2020
2020
2020
2023

Other Books in This Series

2020
2020
2021
2021
2021
2021