Ondernemen voor welvaart

125 & Beyond

Vincent Dujardin en andere
    • 22,99 €
    • 22,99 €

Beschrijving uitgever

Op 13 februari 1895 sloten 183 ondernemingen een constructief bondgenootschap. Zoveel jaar later spreekt het Verbond van Belgische Ondernemingen voor meer dan 50.000 ondernemingen, goed voor driekwart van de tewerkstelling in de private sector en 80% van de Belgische uitvoer. De alliantie van toen groeide uit tot een sterk gewaardeerde en gezaghebbende stem en een gerespecteerde en invloedrijke belangenverdediger. Incontournabel in het weefsel van sociaal-economische stakeholders ... en daarbuiten.

Uit het verleden leren we veel. Opgebouwde kennis en ervaring lieten de organisatie rijpen tot wat ze is geworden. Maar dromen blijven. Reflecteren over een toekomst die we vandaag (nog) niet kunnen grijpen, vergt visie. En inspiratie. Van de doorgewinterde en de komende generaties. Dit boek biedt een platform voor allebei.

Sleutelfiguren uit ondernemend België getuigen over de impact van 25 scharniermomenten - van Generatiepact over Herenakkoord tot brexit. Jongeren delen hun vaak wilde ideeën en inspirerende ambities. Toch blijft de realiteit de enige voedingsbodem. Vooruitgang is immers nooit vanzelfsprekend.

De goede oude tijd is de taaiste mythe. Wie een voortrekkersrol wil spelen, moet dingen in beweging zetten. Actie ondernemen. Durven evolueren. Het VBO kijkt duurzaam vooruit en werkt constructief verder. De uitdagingen van de nieuwe samenleving tegemoet.

GENRE
Zaken en persoonlijke financiën
UITGEGEVEN
2020
10 oktober
TAAL
NL
Nederlands
LENGTE
240
Pagina's
UITGEVER
Lannoo Campus
GROOTTE
58,1
MB

Meer boeken van Vincent Dujardin, Martine Maelschalck, Guy Tegenbos & Johan Van Praet

2014
2015
2021
2021
2021
2020