• 6,99 €

Publisher Description

Een man boekt een motel-kamer voor zijn vrouw en haar minnaar. Hij betaalt een vliegtuigticket want de minnaar woont enkele honderden kilometer verder. Op de dag dat zijn vrouw haar minnaar zal ontmoeten laat hij zich door haar thuis aan een stoel vastbinden, met knevel in de mond. Vervolgens bedrijft zij, op verplaatsing, twee dagen lang de liefde met haar Bull.
Een typische cuckolding-fantasie. Maar het blijft niet altijd bij fantasie. Voorgaand voorbeeld is echt gebeurd. Dat weten we omdat de vrouw na twee dagen vrijen in de motel-kamer terugkeerde naar huis en haar man dood aantrof. Gestikt door de knevel die hij vanwege zijn vastgebonden handen niet kon verwijderen. Mevrouw werd eerst verdacht van moord. Doorgedreven politie-onderzoek van de computer van meneer toonde echter aan dat alles met zijn medeweten, zelfs op zijn initiatief, tot stand kwam. Zijn overlijden was een ongeluk. Het kwam in de krant. Doorgaans blijven zulke avonturen binnenskamers. Cuckolding is te kinky om te delen met vrienden en familie.
Velen kunnen het zich nauwelijks voorstellen dat een man een kamer boekt voor de minnaar van zijn vrouw. Voor sommige cuckolds gaat dit echter lang niet ver genoeg. In dit nieuwe boek uit de reeks Erotische Subculturen, Fetisjen en Taboes geeft Charlie Hedo een overzicht van de meer en minder perverse kantjes van cuckolding. Een creampie, een cuckold-cocktail, breeding, pregnancy risk game en nog veel meer verbijsteren en/of intrigeren. Het wordt uitvoerig toegelicht in Overspel is geen Cuckolding. Charlie Hedo's reeks laat je in elk geval niet koud.

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2016
February 29
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
201
Pages
PUBLISHER
Charlie
SIZE
245.9
KB

More Books by Charlie Hedo