• 4,99 €

Publisher Description

»Marie Lu bevisar att bok två inte behöver spela andrafiolen. Prodigy är en ren njutning att läsa.« LOS ANGELES TIMES

»Gör plats i kalendern och unna dig lyxen att läsa Prodigy under en eller två långa lässtunder. Du kommer att bli omtumlad!« THE NEW YORK JOURNAL OF BOOKS
Det har gått en vecka sedan June och Day med nöd och näppe lyckades fly från Los Angeles och Republiken med livet i behåll. Day antas vara död efter att ha förlorat sin bror till en avrättningspatrull som trodde att det var honom de tog livet av. June är nu Republikens mest eftersökta förrädare.

Desperata efter hjälp vänder de sig till Patrioterna – en rebellgrupp som vigt sina liv åt att få Republiken på fall. Men går Patrioterna att lita på? Eller har de själva, utan att inse det, blivit brickor i det mest fruktansvärda av politiska spel?

Prodigy är den efterlängtade uppföljaren till Legend, och andra delen i Marie Lus Legend-trilogi.MARIE LU [född 1984] är en amerikansk författare som har fått ett stort internationellt genombrott med sin debutroman Legend, den första delen i en serie dystopiska science fiction-romaner. Legend har sålts till 24 länder och blev en New York Times bestseller. Filmversionen av boken kommer att produceras av teamet bakom TV-serien Twilight. Prodigy är den andra boken i serien.

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2014
10 March
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
470
Pages
PUBLISHER
Modernista
SIZE
5.9
MB

More Books by Marie Lu

Other Books in This Series