Punaista, valkoista ja kuninkaansinistä Punaista, valkoista ja kuninkaansinistä

Punaista, valkoista ja kuninkaansinist‪ä‬

    • 14,99 €
    • 14,99 €

Publisher Description

Kansainväliset suhteet ovat nyt seksikkäämpiä kuin koskaan.

Mitä tapahtuu, kun Yhdysvaltain presidentin poika ja Englannin prinssi rakastuvat? Modernin romanssikirjallisuuden uusi tähti Casey McQuiston on kirjoittanut vuosikymmenen herkullisimman rakkaustarinan!

Alex Claremont-Diazin äiti pyrkii toiselle presidenttikaudelle, ja virheisiin ei ole varaa. Kun Alex sitten aiheuttaa skandaalin sössimällä Englannin kruunupäiden häissä, vahinkojenhallinta vaatii äärimmäisiä tekoja: Alexin on teeskenneltävä ystävyyttä vihaamansa prinssi Henryn kanssa. Teeskentely johtaa kuitenkin todellisiin tunteisiin, ja pian kaikkien osapuolten on päätettävä, ovatko he valmiita tekemään historiaa. Lämmin, hulvaton ja samastuttava tarina parisuhteesta ja perheestä ajassa, jolloin politiikka on tärkeämpää kuin koskaan ja rakkaus, no, se on yhä maailmoja mullistavaa.

Casey McQuiston on Louisianasta kotoisin oleva kirjailija, joka asuu New Yorkissa Pepper-koiransa kanssa. Punaista, valkoista ja kuninkaansinistä on hänen ensimmäinen teoksensa. Kirjan ilmestymisvuonna lukijat äänestivät sen paitsi vuoden parhaaksi rakkausromaaniksi myös parhaaksi esikoisromaaniksi Goodreads Choice Awards -kilpailussa. Kirja on käännetty lähes 30 kielelle, ja siitä on tekeillä myös elokuva.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2022
24 October
LANGUAGE
FI
Finnish
LENGTH
338
Pages
PUBLISHER
Tammi
SIZE
1.6
MB

More Books by Casey McQuiston & Johanna Auranheimo

Red, White & Royal Blue Red, White & Royal Blue
2019
Red, White & Royal Blue Red, White & Royal Blue
2022
My Dear F***ing Prince My Dear F***ing Prince
2021
Rood, wit & koningsblauw Rood, wit & koningsblauw
2020
One Last Stop One Last Stop
2021
One Last Stop One Last Stop
2022