• 3,99 €

Publisher Description

Scalpen is leuk!

Deel 3: Hoe kan ik mijn trading resultaten evalueren

Scalpen is de snelste manier om geld te verdienen op de beurs. Er is nauwelijks een methode die effectiever het geld van een trader kan vermeren. Waarom dit zo is, vertelt de Heikin Ashi Trader in deze vierdelige serie over scalpen.

In het derde boek richt zich de Heikin Ashi Trader op de vraag hoe de scalper zijn handelsresultaten naar behoren kan evalueren. Op basis van de wekelijkse resultaten van één enkele trader wijst hij op welke factoren werkelijk van belang zijn met het oog op blijvend succes op de beurs. De grondige analyse van de trading resultaten van 12 weken handel biedt een diepe blik op de leercurve van een beginnende professional.

Conteúdo:

1. Het trading journaal als wapen
2. De eerste 12 weken van een nieuwe scalper
- Week 1
- Week 2
- Week 3
- Week 4
- Week 5
- Week 6
- Week 7
- Week 8
- Week 9
- Week 10
- Week 11
- Week 12
3. En hoe gaat het met Jenny nu?
4. Scalping is een Business

Über den Autor:

Heikin Ashi Trader is het pseudoniem van een trader van Belgische afkomst. Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring in het daytrading van futures en valuta en is gespecialiseerd in scalpen. Naast zijn activiteiten als trader heeft hij een aantal tradingboeken gepubliceerd. Bekend is zijn scalping-reeks: “scalpen is leuk” en de bestseller: “Hoe begin ik met 500 euro een tradingbusiness?” Dit boek staat al maanden in de top 10 bestsellerlijst businessboeken. Het is actueel verkrijgbaar in het Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans en Portugees.

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2018
16 October
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
76
Pages
PUBLISHER
DAO Press
SIZE
995.1
KB

More Books by Heikin Ashi Trader