Slapende reuzen

    • 4.0 • 3 Ratings
    • 9,99 €
    • 9,99 €

Publisher Description

De vertaalrechten van Slapende reuzen werden internationaal overgenomen en de filmrechten zijn verkocht aan Sony, waar het scenario geschreven wordt door David Koepp, scenarioschrijver van o.a. Jurassic Park, Mission: Impossible en Spider-Man.

Slapende reuzen is het debuut van Sylvain Neuvel en het eerste deel in een tweeluik.
Deel 2, Ontwakende Goden, verschijnt november 2017.

Hoeveel mensenlevens is wetenschappelijke vooruitgang waard?

Als Rose Franklin op haar nieuwe fietsje vlak bij haar huis in Deadwood, South Dakota rijdt, valt ze plotseling in een enorm gat in de aarde. Ze komt bij op de bodem van een nagenoeg perfect vierkante kuil, waarvan de muren vol staan met ingewikkelde graveringen die licht geven en lijken te pulseren. Maar de brandweermannen die haar komen redden, staren naar een nog vreemder schouwspel: een klein, geschrokken meisje in de palm van een reusachtige metalen hand.

Zeventien jaar later is het mysterie van dit bizarre artefact nog altijd onopgelost; de oorsprong, de maker en het doel zijn onbekend.

Rose Franklin is inmiddels een hoogopgeleide natuurkundige die een topgeheim team leidt om het mysterie van de gigantische hand te ontrafelen. Samen met haar collega's wordt ze aangestuurd door een naamloze man wiens macht en functie net zo mysterieus zijn als de herkomst van het object.

Duidelijk is dat Rose en haar onderzoekers op het punt staan de meest merkwaardige ontdekking in de geschiedenis te ontrafelen, en de betekenis ervan voor de mensheid bloot te leggen. Maar als de stukjes van de puzzel eenmaal op hun plaats liggen, zal het resultaat dan juist een middel voor eeuwige vrede of een wapen voor massavernietiging blijken te zijn?

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2017
1 June
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
304
Pages
PUBLISHER
Xander Uitgevers B.V.
SIZE
1.7
MB

More Books by Sylvain Neuvel

2017
2016
2018
2017
2019
2017