Steen, papier, schaar Steen, papier, schaar

Steen, papier, schaar

    • 4.0 • 3 Ratings
    • 9,99 €
    • 9,99 €

Publisher Description

Steen, papier, schaar van Elizabeth Day is een eerlijke en aangrijpende roman over misbruik, overleven en vergiffenis, van de auteur van de Britse bestseller Het feest.

Iedere familie heeft haar geheimen, maar alle geheimen worden uiteindelijk onthuld

Wanneer Charles Redfern in coma in het ziekenhuis ligt worden zijn vrouw Anne en zijn dochter Charlotte gedwongen hun relatie met hem - en met elkaar - onder ogen te zien. Anne, ooit een intelligente en aantrekkelijke jonge vrouw is in de loop der jaren verbleekt naast de meedogenloze genialiteit van haar echtgenoot. Op de automatische piloot vergezelt zij hem naar de eindeloze hoeveelheid borrels, recepties en dinertjes die gebruikelijk zijn in hun sociale kringen, terwijl ze het schuldgevoel dat haar achtervolgt als een schaduw, probeert te negeren. Charlotte, in gevecht met een innerlijke zwaarmoedigheid, probeert wanhopig haar relatie met de nog-net-niet-gescheiden Gabriel in stand te houden. De twee vrouwen moeten de waarheid onder ogen zien van de greep die Charles op hen heeft, en de onzekerheid van een toekomst zonder de man die hen zo lang heeft gedomineerd.

Steen, papier, schaar is een eerlijke en aangrijpende roman over misbruik, overleven en vergiffenis van een buitengewoon getalenteerde nieuwe stem. Day beschrijft de onmacht van een vrouw die blijft hangen in een slechte relatie, haar onvermogen om haar dochter te beschermen en de liefde die hen uiteindelijk met elkaar verbindt.

'Genietbaar vanwege de herkenbaarheid van de ingewikkelde moeder-dochterrelatie' Red

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2011
4 March
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
357
Pages
PUBLISHER
AmboAnthos
SIZE
1.5
MB

More Books by Elizabeth Day

Het feest Het feest
2019
Schaduwstad Schaduwstad
2020
The Party The Party
2017
De huisgenoot De huisgenoot
2021
How to Fail How to Fail
2019
Magpie Magpie
2021

Customers Also Bought

De schoonmoeder De schoonmoeder
2019
Zeven leugens Zeven leugens
2020
Het Hollandse huis Het Hollandse huis
2019
Iets te verbergen Iets te verbergen
2019
Bloemen van de duisternis Bloemen van de duisternis
2020
Zondaar Zondaar
2022