Texas Cattleman's Club (3-in-1‪)‬

Frisse flirt ; Zakelijk maar sexy ; Verleid door de rancher

Janice Maynard and Others
    • 8,99 €
    • 8,99 €

Publisher Description

De cowboys van de Texas Cattleman's Club: machtig, rijk en... niet te weerstaan!

(1) FRISSE FLIRT - Een cliënt als Case Baxter - de nieuwe voorzitter van de Texas Cattleman's Club - kan het schoonmaakbedrijfje van Melinda Winslow een enorme boost geven. Omdat haar personeel te druk is, besluit ze dan maar zelf zijn huis schoon te maken. Ze mag alleen absoluut niet voor hem vallen, hoe sexy hij ook is. Want dan is de puinhoop zelfs voor haar niet te overzien!

(2) ZAKELIJK MAAR SEXY - Jaren nadat hij alles verloor in Royal, Texas, keert advocaat Nolan Dane er terug voor zaken. Zijn plan is om de deal snel af te sluiten en daarna de nare herinneringen de rug toe te keren. Maar wanneer hij de mooie Raina Patterson ontmoet, begint zijn voornemen te wankelen. Hij voelt zich meteen tot haar aangetrokken, en dat lijkt wederzijds. Maar durft hij zijn hart nog wel open te stellen?

(3) VERLEID DOOR DE RANCHER - Wanneer rancher Liam Wade door een misverstand wordt aangezien voor de vader van het kind van zijn tweelingbroer - die onvindbaar is vanwege een legermissie - neemt hij het baby'tje in huis. Gelukkig vindt hij al snel een nanny, in de persoon van Hadley Stratton, die hij nog kent uit zijn rodeotijd. Toen al vond hij haar erg aantrekkelijk, en wat hem betreft houden ze hun relatie niet strikt zakelijk. Alleen denkt zij daar heel anders over!

Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

GENRE
Romance
RELEASED
2017
30 May
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
366
Pages
PUBLISHER
Harlequin
SIZE
2.3
MB

More Books by Janice Maynard, Yvonne Lindsay & Cat Schield

2013
2019
2019
2017
2014
2017

Customers Also Bought

2017
2017
2017
2017
2013
2016