Ultrainvatarea

Cum să dobândești abilități specializate, să fii mai deștept decât concurența și să‑ți accelerezi progresul în carieră

    • 6,49 €
    • 6,49 €

Publisher Description

Cum să dobândești abilități specializate, să fii mai deștept decât concurența și să ți accelerezi progresul în carieră
Bestseller Wall Street Journal
În această epocă dominată de schimbări economice şi tehnologice rapide, succesul depinde de o autoeducare continuă, de dobândirea de aptitudini noi sau de descoperirea ideilor inovatoare. Dacă vrei să ai cât mai multe reuşite şi să te evidenţiezi faţă de cei din jur, trebuie să-ţi însuşeşti ultraînvăţarea.
Principala problemă atunci când vrei să dobândeşti abilităţi şi cunoştinţe noi este că foloseşti tehnici învechite şi ineficiente. Cartea de faţă te ajută să depăşeşti aceste limitări şi să-ţi însuşeşti noi metode de învăţare. Scott H. Young îmbină cele mai recente cercetări în domeniu cu propriile lui experienţe şi cu relatări despre autodidacţi celebri, precum Benjamin Franklin sau fizicianul Richard Feynman.
Departe de a fi o capacitate rezervată unor persoane excepţionale, ultraînvăţarea este un instrument puternic pe care oricine îl poate folosi ca să-şi îmbunătăţească viaţa şi cariera. Fie că vrei să-ţi însuşeşti o limbă străină, fie că vrei să înveţi cum să pui pe picioare o afacere, principiile din Ultraînvăţarea cu siguranţă îţi vor fi de ajutor în drumul spre succes.
„Ultraînvățarea este o lectură fascinantă și inspiratoare. Sper să ți placă și ție la fel de mult cât mi a plăcut mie, dar, cel mai important, sper să folosești ideile din carte ca să realizezi ceva ambițios și incitant." - James Clear, autorul bestsellerului Atomic Habits (Lifestyle Publishing, 2019)

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2022
19 September
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
328
Pages
PUBLISHER
PublishDrive
SIZE
1.7
MB

More Books by Scott H. Young

2019
2019
2024
2020
2020
2014