• 9,49 €

Publisher Description

Vakuutena rakkaus

Ashley ei aikonut luopua kotisaarestaan ilman vastarintaa. Se oli hänen turvasatamansa, pakopaikka julkisuudelta ja ilkeämielisiltä juoruilta. Hän marssi taistelutahtoa uhkuen Sebastian Cruzin toimistoon ja jähmettyi niille sijoilleen. Voi ei! Tuo mies… tuon miehen käsivarsilla hän oli kuukausi sitten viettänyt elämänsä ihmeellisimmän yön!
Pikku perijätär


Tätä hetkeä Imogen oli pelännyt viimeiset neljätoista kuukautta – Nadir oli nyt löytänyt hänet. Vaikka ei hän oikeasti ollut edes piilotellut, Nadir olisi voinut koska tahansa etsiä hänet käsiinsä. Miksi juuri nyt? Imogen mietti puristaen sylissään olevaa vauvaa tiukemmin rintaansa vasten. Tytön silmät olivat aivan samanlaiset kuin isällään. Huomaisiko Nadir sen?
Ihanin jalokivi


Kerran Loukas Sarantos oli maailman rikkaimpien henkivartija. Nouseva tennistähti Jessica Cartwright oli hänelle saavuttamaton unelma. Nyt hän on miljardööri ja omistaa koruyhtiön, jonka kasvot Jessica on. Loukas saa vihdoin tilaisuuden kostaa ainoalle naiselle, joka on koskaan kääntänyt hänelle selkänsä – ja hän on valmis nautiskelemaan jokaisesta sekunnista määräysvaltaansa!

GENRE
Romance
RELEASED
2020
September 1
LANGUAGE
FI
Finnish
LENGTH
480
Pages
PUBLISHER
Harlequin
SIZE
3.4
MB

More Books by Susanna Carr, Michelle Conder & Sharon Kendrick