Vanaf die eerste kus

    • 3.5 • 2 Ratings
    • 7,99 €
    • 7,99 €

Publisher Description

Na die eerste kus op zomerkamp is het nu weleens tijd voor de tweede kus!
 
Brynn Turner wordt er wanhopig van. Waarom maakt ze steeds zo’n zootje van haar leven? Nu ook weer. Haar ex is er met haar geld vandoor, en ze keert met hangende pootjes terug naar Wildstone. Alsof dat al niet gênant genoeg is, belandt ze met een paniekaanval in het ziekenhuis. Daar komt ze Eli Thomas tegen, die nog net zo sexy is als vroeger, toen ze stiekem verliefd op hem was op zomerkamp.
 
Eli herkent Brynn meteen: ze ziet er nog even lief uit als toen ze hem jaren geleden vroeg om haar eerste kus. Maar niet alleen daarom heeft hij haar nooit kunnen vergeten. Ook vanwege Kinsey, zijn beste vriendin. Zij houdt namelijk al sinds zomerkamp iets voor Brynn verborgen, en het is hoog tijd dat ze het haar vertelt. Dus als hij hoort dat Brynn woonruimte zoekt, biedt hij haar een kamer aan in zijn strandhuis - waar Kinsey ook woont.
 
Brynn is onaangenaam verrast als ze ontdekt dat haar oude aartsvijand, Kinsey, haar nieuwe huisgenoot is. Toch wil ze haar best een kans geven - al is het maar voor Eli, die ze met de dag leuker vindt. Maar net wanneer het erop lijkt dat haar leven ditmaal géén zootje wordt, schopt Kinsey alles in de war...  
 

GENRE
Romance
RELEASED
2021
27 July
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
251
Pages
PUBLISHER
Harlequin
SIZE
2.1
MB

More Books by Jill Shalvis

2019
2012
2017
2019
2020
2020