• 12,99 €

Publisher Description

Sinds Oprah stopte met haar show, wist Maartje niet meer waar ze terecht kon voor goed advies; ze besloot zelf een boek te schrijven


Eerlijk, grappig en ontwapenend, voor de liefhebbers van Georgina Verbaan en Japke D. Bouma


Waarom verstop je eten voor jezelf? Waarom zit iedereen om de drie maanden in een vorm van persoonlijke crisis? Waarmee vul ik in godsnaam mijn Instagramaccount? Hoe ga ik om met sociale verplichtingen? En moet ik een auto kopen of blijf ik sukkelen met de NS?


We wonen in een eerstewereldland, we staan steevast bovenaan in de lijst van gelukkigste volken ter wereld, maar toch zijn er nog allerlei grote en kleine vraagstukken waar we regelmatig tegenaan lopen.


Maartje Willems beschrijft in haar boek Vanaf nu wordt alles beter de vele momenten in haar leven waarop ze even met de handen in het haar zit. De vraagstukken die ze in haar boek beschrijft leiden tot tal van hilarische ontdekkingen, praktische oplossingen en weggeredeneerde problemen (die je eigenlijk met goed fatsoen geen problemen zou kunnen noemen, hooguit hinderlijke hobbels op een op zich goed aangelegd wegdek).

GENRE
Humour
RELEASED
2018
February 15
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
256
Pages
PUBLISHER
Boekerij
SIZE
3.3
MB

More Books by Maartje Willems