• 9,99 €

Publisher Description

Deel 1 van de Mannen van de wereld-serie


Drie mannen – twaalf steden – ontelbaar veel vervulde wensen


Parker, Bo en Royce zijn echte vrouwenmagneten. Ze zijn er zelfs zo goed in dat ze er hun beroep van hebben gemaakt. Samen runnen ze het bedrijf -Mannen van de wereld en vliegen ze de hele wereld over om kapitaalkrachtige vrouwen bij te staan bij -allerhande klussen. In Verlangen doen de mannen -Parijs en New York aan.


In Parijs huurt de schatrijke Sophie ze in om haar -familiebedrijf naar het volgende niveau te tillen. Het kan niet anders dan dat Sophie binnen de kortste keren de stralende ster van de lichtstad is. En dan hebben we het nog niet eens over wat er gebeurt als de lichten uitgaan. New York – de stad die nooit slaapt – blijkt een plek waar je maar al te makkelijk wegdroomt. Gelukkig zijn de mannen experts in het scheiden van werk- en privézaken…

Lezers over de Mannen van de wereld-serie


‘Dacht jij ook dat er nooit meer zo’n fijne serie zou zijn als Calendar Girl? Think again!’


‘Ik heb het eerste boek uit en weet nu al dat ik de hele serie ga -verslinden.’


‘Ik heb al veel boeken van Audrey gelezen maar deze is in één klap op de eerste plaats beland. Een perfecte mix van sexy mannen, vriendschap, lust, hoop, humor en spanning.’


‘Sexy, flirterig en origineel, wat een heerlijke reeks.’

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2020
April 9
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
354
Pages
PUBLISHER
Boekerij
SIZE
1.7
MB

Customer Reviews

Eef28 ,

Vermakelijk

De 1e 2 delen ‘verlangen’ en ‘lust’ vond ik best vermakend. Ik vond het beroep vd heren best interessant en leuk gevonden. De verhalen zijn kort. Er zitten er telkens 2 in ieder boek.
Ik hou van reeksen.

Ik stoorde me wel aan de Amerikaanse vrijpostigheid, onprofessionaliteit en totaal gebrek aan respect voor de cliënt op gebied van etiquette. Ik vond de sexuele opmerkingen en gedragingen bij ieder vrouwelijk contact door de heren ook moeilijk te plaatsen. Het voelde als grensoverschrijdend en sexuele intimidatie. En dit in een #metoo tijdperk.
Ik begrijp dat het een prikkelende reeks moet zijn, maar het ontbreekt opbouw, waardoor het ‘verkeerd’ aanvoelt voor mij.

Niettemin zat ik genoeg in het verhaal om te blijven verder lezen.

In de Nederlandse vertaling zitten ook heel veel fouten. Het lijkt of niemand het heeft nagelezen.

More Books by Audrey Carlan

Other Books in This Series