• 9,99 €

Beschrijving uitgever

Genomineerd voor de CPNB Kameleon, de prijs voor het beste interactieve kinderboek 2015Met deze gloednieuwe interactieve editie van het e-book Vos en Haas, naar de succestitel van Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing, oefent je kind op een speelse manier zijn of haar leesvaardigheid. 


Beginnende lezertjes kunnen met dit e-book het boek zelf lezen of luisteren naar het audioverhaal met grappige stemmetjes en geluiden. Het e-book bevat bovendien een speciale “meeleesfunctie”: de zinnetjes die voorgelezen worden, lichten op zodat je kind mee kan volgen in het boek. 


Daarnaast wordt je kind tijdens het ‘leren lezen’ gestimuleerd en gemotiveerd door speelse animaties en leerzame opdrachten en door leuke badges die verdiend kunnen worden bij het lezen. Heeft je kind alle badges verzameld, dan verdient het een heus leesdiploma.


Via de speciale pagina ‘Mijn leeswijzer’ kun je samen met je kind zijn of haar voortgang volgen: welke verhalen het heeft gelezen, welke badges al zijn verdiend.... 


Over het boek:

Vos en haas is een ‘groeiboek’ dat begint met eenvoudige woorden en korte zinnen. Doorheen de avonturen van Vos en Haas, met schitterende tekeningen van Thé Tjong-Khing, groeit de moeilijkheidsgraad van de tekst zeer geleidelijk van leesniveau AVI 1 tot AVI 4. Kinderen maken in dit boek kennis met Vos en Haas en hun vrienden.


Dit e-book is geschikt voor iPad 2 en hoger.

GENRE
Kinderen
UITGEGEVEN
2013
10 april
TAAL
NL
Nederlands
LENGTE
66
Pagina's
UITGEVER
Uitgeverij Lannoo
GROOTTE
95.8
MB

Meer boeken van Sylvia Vanden Heede & Thé Tjong-Khing

Andere boeken in deze serie