Wreker van Rome

    • 9,99 €
    • 9,99 €

Publisher Description

'Een meester in zijn vak en terecht beschouwd als een van de beste historische schrijvers van nu.' - Daily Express

Wreker van Rome is het derde deel in de uiterst spannende serie over het Romeinse Rijk


In het vervolg op Beschermer van Rome krijgt Valerius Verrens opdracht van de gestoorde keizer Nero zich tegen een man te keren voor wie hij slechts bewondering koestert.

De macht van Nero is tanende. Hij ziet in elke schaduw een vijand, en als een geketend dier haalt hij uit naar elke vermeende dreiging. Zijn paranoia concentreert zich op Gnaeus Domitius Corbulo, die de legioenen in het Oosten aanvoert en als de beste generaal van het rijk geldt. Bereidt Corbulo zich voor op een mars naar Rome? Is hij uit op het purper?

Gaius Valerius Verrens, Held van Rome, wordt naar Antiochië gestuurd met de bevoegdheid om te beslissen over leven en dood van Corbulo, een man die hij juist enorm bewondert. Maar aangekomen in Antiochië ontdekt hij dat zijn opdracht geen geheim meer is en dat iedereen zich tegen hem heeft gekeerd. Ook komt hij erachter dat de plannen van Corbulo niet tegen de keizer gericht zijn, maar tegen een nieuwe vijand van het rijk.

De Parthische koning der koningen, Vologases, is op oorlogspad en zal, als hem geen halt wordt toegeroepen, het Oosten onder de voet lopen. Valerius trekt aan de zijde van Corbulo ten strijde tegen Vologases. In het gortdroge, kale land achter de Tigris komen ze tegenover een overmacht te staan, en er volgt een epische veldslag waarbij militaire kracht en vernuft zullen beslissen over de toekomst van het Romeinse Rijk. En terwijl Valerius vecht voor het rijk en voor zijn eigen leven, moet hij een besluit nemen: volbrengt hij zijn opdracht, of neemt hij het risico de helse toorn van de keizer over zich af te roepen?

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2016
28 May
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
364
Pages
PUBLISHER
Xander Uitgevers B.V.
SIZE
4.1
MB

More Books by Douglas Jackson

2015
2015
2016
2017
2015
2008

Customers Also Bought

2018
2014
2017
2017
2014
2015

Other Books in This Series

2016
2017
2015
2015