• 9,99 €

Publisher Description

Zomerhuis met zwembad van Herman Koch, auteur van Het diner, is een spannende roman over een huisarts die wordt beschuldigd van het maken van een medische fout met de dood tot gevolg.


In Zomerhuis met zwembad van Herman koch heeft huisarts Marc Schlosser een medische fout begaan, waardoor beroemd acteur Ralph Meier overlijdt. Hij zal zich moeten verantwoorden voor de Medische Tuchtraad. Over die Tuchtraad maakt hij zich niet echt zorgen: Een schorsing van een paar maanden, daar komt het op neer. We kennen elkaar allemaal, meer zal het niet worden. Maar is het wel een medische fout? Marc had immers een rekening te vereffenen met zijn patiënt, die net iets te veel belangstelling toonde voor diens mooie vrouw Caroline. Of heeft het alles te maken met de gebeurtenissen in het zomerhuis waar het echtpaar Meier het gezin Schlosser had uitgenodigd?

In Zomerhuis met zwembad vertelt de hoofdpersoon met niets en niemand ontziende eerlijkheid hoe hij op dit punt in zijn leven is aanbeland. Het is het spannende, maar ook geestige verhaal over het recht op vergelding en het overschrijden van grenzen als de deuren naar een normale rechtsgang zijn dichtgeslagen.

‘Een nieuwe meesterproef van Herman Koch. Een verhaal over liefde, verraad en wraak, waarbij de rillingen over je lijf lopen.’ – La Tribuna

‘Blind kopen, tenzij u een azijnpisser bent.’ – De Standaard

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2011
January 26
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
436
Pages
PUBLISHER
AmboAnthos
SIZE
1.1
MB

Customer Reviews

Fiekelady ,

Rarara wie is het

Volledig in de greep, op zoek naar het plot... Jammer van het einde... Beetje kort afgebonjourd...

Thaïs666 ,

Zomerhuis met zwembad

In één ruk uitgelezen!

SANNE NUYENS ,

Zomerhuis met zwembad

Heerlijk cynisch en spannend. Intelligente pageturner.

More Books by Herman Koch