• 48,99 лв

Publisher Description

Kan ti dager p å et spahotell virkelig forandre deg for alltid? 

Ni mennesker reiser til et avsidesliggende spa hotell. Noen er der for å gå ned i vekt, noen for å finne ny livsgnist, andre av årsake de ikke engang klarer å innrømme for seg selv. Tross all luksus velvære og meditering vet gjestene at disse ti dagene kommer ti å bli krevende for dem alle. Men ingen av dem kunne ha forestilt seg hvor utfordrende det faktisk kommer til å bli. 

Frances Welthy, en tidligere bestselgerforfatter, kommer til «Ville Ro» med vond rygg og knust hjerte. Hun blir umiddelbart fasciner av de andre gjestene: De fleste av dem ser overhodet ikke ut som de trenger å jobbe med helsen sin. Men den personen son fascinerer henne mest, er den karismatiske eieren av kurstedet. Kan hun virkelig ha svarene Frances ikke engang visste at hun søkte? Skal Frances legge tvilen til side og kaste seg inn i alt spahotellet har å tilby - eller skal hun dra mens hun fortsatt ha muligheten? 

Det tar ikke lang tid før hver eneste gjest på «Villa Ro» stiller seg selv nøyaktig det samme spørsmålet... 

UTROLIG SMART,INTENS OG HUMORISTISK! 

LIANE MORIARTY SKRIVER NOK EN GANG MESTERLIG. 

NOMINERT TIL «BESTE BOK» 2018, PUBLISHERS WEEKLY 

SEMIFINALIST TIL GOODREADS CHOICE 2018 

«EN AV DE FÅ FORFATTERNE JEG VILLE GJORT ALT FOR.» 

JOJO MOYES 

«MORIARTY SKRIVER LEVENDE, MORSOMT OG UMORALSK!» 

THE SUNDAY EXPRESS 

«EN GODBIT TIL MORIARTY-FANS.» 

PEOPLE 

LIANE MORIARTY er den australske forfatteren bak romaner som Huset på stranden, Ektemannens hemmelighet og Store hvite løgner, som alle har toppet New York Times’ bestselgerliste. Bøkene hennes er blitt lest av mer enn 14 millioner mennesker verden over. 

Ektemannens hemmelighet er oversatt til over førti språk og ble kåret til Amazon Best Book i 2013. Liane Moriarty er bosatt i Sydney. Hun er gift og har to barn, en gutt og en jente. Du kan lese mer om Lianes bøker på hennes nettside: www.lianemoriarty.com

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2019
January 5
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
622
Pages
PUBLISHER
Panta forlag as
SIZE
2.3
MB

More Books by Liane Moriarty