Szeretkezés fogságban

A szexualitástól az erotikáig

    • 25,99 лв
    • 25,99 лв

Publisher Description

Szeretkezés fogságban című könyvében Esther Perel igen érzékeny pontokra tapint rá, amikor olyan kérdéseket tesz fel, amelyeket magunknak sem merünk megfogalmazni, miközben azt elemezgetjük, miért olyan nehéz biztosnak lennünk a házastársunk szerelmében, és elérni, hogy a hálószobában az idők végezetéig tomboljon a vágy és a szenvedély.

Több mint 20 éves praxisa alatt több száz olyan pár fordult a világhírű párterapeutához, akik arra panaszkodtak, hogy teljes mértékben hiányzik a szenvedély a kapcsolatukból. A legtöbben szeretetteljesnek jellemezték a házasságukat, szexuálisan viszont értékelhetetlennek. Mi az oka ennek?

Leplezetlenül őszinte és eredeti könyvében Perel rávilágít arra, hogy a mai világban minden tekintetben egyenlőségre törekszünk – a szexualitás szabályai azonban nem feltétlenül fedik egymást a civilizált viselkedés elfogadott szabályaival. „Mellőzik a politikai korrektséget”, és hatalmi játszmák, tisztességtelen előnyszerzések, illeteve a köztünk és a párunk közötti tér éltetik. Létezik tartósan izgalmas, játékos, mi több, lírai szex is, de ehhez előbb félre kell tennünk az egyenlőség iránti elvárásainkat a hálószoba falai között.

Miközben a Szeretkezés fogságban rámutat, miért kelti bennünk az otthonosság érzése azt, hogy bebörtönöztek, Perel szemléletmódja a hálószoba dinamikájáról garantáltan felszabadít, megnyugtat, elvarázsol, miközben folyamatosan provokál. Arra invitál, hogy rúgjuk rá az ajtót az erotika és a megszokás világára, és tegyük vissza az „X”-et a szexbe.

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2021
27 June
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
272
Pages
PUBLISHER
Cor Leonis Publishing
SIZE
2
MB

More Books by Esther Perel

2012
2017
2009
2017
2021
2021