Terenurile Fantomatice: Dezastru și Desert (Un mister confortabil al caninului Casper — Cartea 6‪)‬

    • 11,99 лв.
    • 11,99 лв.

Publisher Description

“Lectură perfectă de dragoste sau de plajă, cu o diferență: entuziasmul și descrierile frumoase oferă o atenție neașteptată complexității nu doar a iubirii în evoluție, ci și a psihicului în evoluție. Este o recomandare încântătoare pentru cititorii de romantism care caută o notă mai complexă din lecturile lor romantice.”

--Midwest Book Review (Pentru acum și pentru totdeauna)


TERENURILE FANTOMATICE: DEZASTRU ȘI DESERT ESTE cartea nr. 6 – și finalul! – într-o nouă serie fermecătoare și confortabilă de mister, scrisă de autoarea de bestseller-uri Sophie Love, autoarea seriei The Inn at Sunset Harbor, un bestseller numărul 1 cu peste 200 de recenzii de cinci stele. !


Marie Fortune, 39 de ani, o îngrijitoare de câini de succes din Boston, lasă în urmă viața stresantă și se îndreaptă într-un orășel din coasta Maine pentru a-și crea o nouă viață. Ea rămâne intenționată să renoveze casa veche și istorică pe care mătușa ei i-a părăsit-o și să-i dea o nouă viață ca B&B. Cu toate acestea, nu și-a putut plănui un lucru: casa este bântuită. Două lucruri, de fapt: mătușa ei i-a lăsat și ea un câine, iar el este departe de a fi un câine tipic.


În finalul serialului, Marie își găsește propriul viitor pe linie, deoarece o crimă are loc în apropierea sediului ei și este forțată să o rezolve sau să fie implicată. Cu hangiul ei rival implicat, cu greu putea să fie mai rău.


De parcă nu ar fi suficient, acest final de serie aduce la capăt multe întrebări: își va găsi Marie în sfârșit mama și ce se va întâmpla între ei? Va ajunge Marie cu Robbie? Cu Brendan? Va putea în sfârșit să-și revendice darurile, fără ajutorul lui Boo? Și va decide să rămână și să conducă pensiunea sau să fie forțată să părăsească acest orășel care a devenit viața ei?


O pagină confortabilă, plină de mister, dragoste, bântuiri, călătorii, animale de companie și mâncare - ancorată în jurul unui oraș mic și a unui B&B care are nevoie de renovare, care să vă cucerească inima - TERENURILE FANTOMATICE este o serie confortabilă de neînlăturat, care va te face să întorci paginile (și să râzi în hohote) până târziu în noapte.


„Drama există, dar nu este supradozată. Felicitări autorului pentru acest început uimitor al unei serii care promite a fi foarte distractiv.”

- Recenzii de cărți și filme (pentru acum și pentru totdeauna)


Nu uitați să vedeți cealaltă serie de mister confortabilă a Sophiei Love, O LIBRĂRIE CURIOSĂ, care începe cu UN FOLIO FATAL (Cartea nr. 1), un bestseller cu peste 50 de recenzii de cinci stele!

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2022
19 May
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
250
Pages
PUBLISHER
Sophie Love
SIZE
2.8
MB

More Books by Sophie Love

2017
2017
2020
2020
2020
2020

Other Books in This Series

2022
2022
2022