• USD 5.99

Descripción editorial

Bijgewerkte vierde editie..  Nederlandse taal.130 pagina's. Geïllustreerd met 30 vrij reproduceerbare mini-posters.

In januari 2020 verklaarde China de aanwezigheid van een nieuw besmettelijk en potentieel dodelijk coronavirus. Na een maand heeft de epidemie al uitzonderlijke dimensies aangenomen. Er zijn meer dan duizend doden gevallen. De uitbraak heeft zich verspreid naar meer dan vijftig landen buiten China. Alleen de kennis van het gevaar kan helpen dit te overwinnen, daarom is er grote behoefte aan duidelijke informatie.

Vaak ontvangen we echter gefragmenteerde informatie, vol met technische terminologieën of vervormd door de desinformatie die het internet besmet.

Dit boek is geschreven om te worden begrepen. De auteur is een deskundige communicator op het gebied van wetenschappelijke onderwerpen. Hij presenteert duidelijk een grote hoeveelheid advies en aanbevelingen, in de eerste plaats die van de grote internationale autoriteiten, waaronder de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en het ECDC (Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding).

Deze voorzorgsmaatregelen en aanbevelingen kunnen thuis, op de werkplek of onderweg worden toegepast. Hiermee kunt u uzelf en anderen in elke situatie beschermen.

Het boek beantwoordt duidelijk veel twijfels. Deze omvatten de herkenning van symptomen, het nut van het gezichtsmasker, het gebruik van antibiotica, relaties met voedsel, goederen en huisdieren.

Het boek bevat een uitgebreide discussie over coronavirus. Bovendien legt het boek uit hoe deze infectie is ontstaan ​​en hoe deze zich heeft ontwikkeld vanuit de Chinese stad Wuhan.

Een hoofdstuk is gewijd aan alle vertragingen van de Chinese overheid en aan alle interpretaties van een vermeende samenzwering die uit deze epidemie is ontstaan. In het laatste deel van het boek geeft de auteur commentaar op de toekomstige ontwikkeling van deze infectie, die een wereldwijde pandemie zou kunnen worden. Naast het veroorzaken van tienduizenden doden, zou dit coronavirus economische depressie kunnen veroorzaken met onvoorstelbare resultaten.  

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2020
2 de agosto
IDIOMA
NL
Neerlandés
EXTENSIÓN
61
Páginas
EDITORIAL
Bruno Del Medico Editore
VENTAS
Draft2Digital, LLC
TAMAÑO
1.4
MB

Más libros de Bruno Del Medico