• USD 1.99

Descripción de editorial

Zhurma e zymtë e ujqërve anon nëpër ajër ndërsa i riu arrin në kështjellë. Kur takon Drakula, ai sheh se njeriu është i zbehtë, i varfër dhe i çuditshëm. Harkeri bëhet më i shqetësuar kur, pasi Harkeri e prenë veten gjatë rruajtjes, Drakula u përplas në fyt. Menjëherë pas, Harkeri është i joshur nga tre vampir femra, nga të cilët mezi shpëton. Më pas mëson sekretin e Drakulës: se ai është një vampir dhe mbijeton duke pirë gjakun e njeriut.

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2019
mayo 26
LENGUAJE
SQ
Albanés
EXTENSIÓN
300
Páginas
EDITORIAL
Classic Translations
VENDEDOR
Ingram DV LLC
TAMAÑO
1.2
MB

Más libros de Bram Stoker