Steve Jobs Steve Jobs

Steve Jobs

en biografi

    • USD 20.99
    • USD 20.99

Descripción editorial

Steve Jobs, i-konen

Den egensinnige kreatören, den maniske perfektionisten. Vi kände honom som den store uppfinnaren, den som revolutionerat vårt sätt att umgås och förhålla oss till världen och totalt förändrat vårt vardagsliv. Men vem var han? Och hur kom han att bli till den ikon han är idag? Vilka var hans drivkrafter? Vilka tankar och människor påverkade honom, stöttade honom, bjöd honom motstånd?

För första gången berättar Steve Jobs om sitt liv och sitt arbete. Under flera års tid och i över fyrtio intervjuer har Steve Jobs berättat öppenhjärtigt för vetenskapshistorikern Walter Isaacson om sin uppväxt, sitt privatliv och sin karriär. Han har inga skäl kvar att dölja någonting. Här berättar han allt.

Det här är historien om en man som mer än någon annan personifierar vår tid, en symbol för den mänskliga kreativiteten och ett synsätt där form och innehåll är lika viktiga.

Steve Jobs har, med sitt driv och sin ständiga jakt på perfektion, totalt revolutionerat vår värld och vårt sätt att leva. Han släppte in datorn i hemmet, gav den tecknade filmen en renässans, stöpte i ett enda slag om musikindustrin med sin i-Pod och med i-Phonen förvandlade han telefonen till ett oumbärligt vardagsredskap -- och en väldigt kul leksak. Samtidigt.

Steve Jobs avled i oktober 2011, 56 år gammal.

GÉNERO
Biografías y memorias
PUBLICADO
2011
25 de octubre
IDIOMA
SV
Sueco
EXTENSIÓN
666
Páginas
EDITORIAL
Albert Bonniers Förlag
VENDEDOR
Bonnierforlagen AB
TAMAÑO
3.4
MB

Más libros de Walter Isaacson

Steve Jobs Steve Jobs
2011
Los innovadores Los innovadores
2014
Leonardo da Vinci Leonardo da Vinci
2018
Einstein Einstein
2016
Steve Jobs. Lecciones de liderazgo (Colección Endebate) Steve Jobs. Lecciones de liderazgo (Colección Endebate)
2014
Steve Jobs Steve Jobs
2011