Függésben

Kortárs realista novellák

Zsolt Suba and Others

Publisher Description

Figyelmeztetés!A mű 18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Egzisztenciális krízisek, perifériára szorult emberek, személyes tragédiák – sorsok, melyek a maguk nyers valójában megrendítőek, életek, melyek láttán aligha mondható meg, hol húzódik a határ vétkes és áldozat között.
Tizenegy kortárs novella található a kötetben, tíz különböző szerzőtől: mind más aspektusból közelít a függőségekhez, más és más szempontból járja körül azokat. Ajánljuk ezt az antológiát mindenkinek, aki nyitott a valóság azon oldalára is, melynek láttán hajlamosak vagyunk félrefordítani a tekintetünket. Mert a nyomor, a szenvedés itt él velünk, körülöttünk – talán épp csak a lakásunk falának túlsó oldalán.
A kötet célja rávilágítani az emberekre az embertelenségben. Megmutatni, hogy van kiút, a hozzá vezető ösvény megtalálásához azonban mindannyiunkra szükség lehet. Vajon kinyújtjuk a kezünket bajba jutott embertársaink felé?

GENRE
Arts & Entertainment
RELEASED
2021
October 15
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
185
Pages
PUBLISHER
NYUSZI Írói Csoport
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
408.7
KB

More Books by Zsolt Suba, Jen Hazel, Anita Boza, András Jenei, Remy Dalmore, Levente Túri, Zoltan Szeman, Enic Enic, Csaba Szabó, Mária Tiszlavicz & Tarja Kauppinen

2020
2018
2022