• R$ 17,90

Descrição da editora

Un istoric pe scurt al Uniunii Europene de la originile ei până astăzi, cu prezentarea clară și echilibrată a instituțiilor ei și a modului lor de funcționare, cu realizări, dar și cu eșecuri, într-o lume în care problemele economice și politice sunt tot mai complexe și mai interconectate. Crizele cu care se confruntă UE prezintă atât o amenințare, cât și o oportunitate. […] Dacă există o lecție de istorie, aceasta este faptul că, în ciuda tuturor problemelor și dificultăților de până acum, statele au insistat în această aventură, au conlucrat pentru a găsi noi opțiuni de acțiune, care au avut efectul cumulativ de a construi nivelul european de guvernanță.
UE are multe de oferit pentru a contribui la o lume mai sigură și mai prosperă, dar nu o va putea face decât dacă poate găsi o modalitate
prin care să își aducă cetățenii într-un nou model de participare și de legitimitate. […] Dacă este să aibă un viitor pe termen lung, UE va trebui să găsească o formulare mai pozitivă. Calea către maturitate pentru UE rămâne neclară și incertă.
Simon Usherwood

GÊNERO
Infantil
LANÇADO
2020
7 julho
IDIOMA
RO
Romeno
TAMANHO
64
Páginas
EDITORA
Litera Media Group
VENDEDOR
PublishDrive Inc.
TAMANHO
46.1
MB

Mais livros de Disney

Outros livros desta série